Hőség és sietség, a 2021-es betakarítás

Azt hiszem ez a cím magáért beszél. Ebben az évben rekord melegeket tapasztaltunk szinte az ország minden pontján. De hogyan is hat ez a betárolt termény minőségére? A cikkünkből kiderül.
Forró a talaj

Extrém forróság és felgyorsult aratási munkák jellemzik az idei szezont. A gazdák a betakarított terményt a kombájnból egyenesen a magtárakba szállítják. Sokszor a termény tisztítási és rostálási folyamatok nélkül kerül betárolásra és marad ott a szezon végéig. De ki figyel a vérrel-verítékkel megtermelt termény állapotára?

Állagmegóvás

A kulcs a folyamatos felügyelet és az időben történő beavatkozás!

Barabás Norbert egyike az első felhasználóinknak. Az Ozone TV Jövőkép c. műsorának adott interjújában így fogalmazott:

“… a tárolásra is igaz, hogy az időben történő beavatkozással sok költséget, illetve károsodást meg tudunk akadályozni…” 

De ki tud a rohamtempóban történő munkálatok mellett most a termény állagmegóvására is hangsúlyt fektetni?! A manuális módszerek, mint a kézi hőmérők idő és emberigényes megoldás, így ez sokszor elmarad. Ezzel a terményt felügyelet nélkül hagyva.

És még is biztonságban a termény

A GrainMonitor megoldja ezt a kérdést. A betárolást befejezve pusztán csak beszúrjuk a terménybe a vezeték nélküli szenzorrudakat, berendezzük a virtuális raktárunkat a mobil applikáció segítségével és beállítjuk a riasztási szintet. Nem igényel hosszas telepítési folyamatot, egyedülálló akkumulátor üzemidejének köszönhetően nem kell aggódni a töltésről és elemcseréről sem, hisz akár éveken át is működőképes a GrainMonitor beépített elemeiről. 

A gazda nyugodtan “hátradőlhet” a terménye állapotáról bármikor és bárhol megbizonyosodhat mobiltelefonján keresztül.

“Segítünk megőrizni a megtermelt értéket!”

Kérjen bővebb tájékoztatást a GrainMonitor rendszerről itt és kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

GrainMonitor LLC

GrainMonitor LLC. © 2020 Todos los derechos reservados

es_ESES

Renner Hajnalka

Segíthetek? Keressen bizalommal!